Kaymakam Yaşar Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına yönelik yemekli bir program düzenlendi.

Kaymakam Yaşar Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi
Erciş Deprem Şehitleri Öğretmenevinde Erciş Belediyesi tarafından düzenlenen programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, eşi Fatma Tutkun Yaşar, İlçe Sağlık Müdürü Ali Furkan Gümüş, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ömer Gürbüz, Erciş Devlet Hastanesi Başhekimi Meryem Özdemir ile ilçedeki doktor ve sağlık görevlileri katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Yaşar, “Başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere tüm Türkiye’de hekimlerimiz zor şartlar altında görev yapmaktadır. İlçemizde sadece bir günde 3 bin hastaya bakıldığı oluyor. Hastanemiz ve çalışanlar sadece Erciş’e hizmet vermeyip çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet vermektedir. Bu durum büyük bir iş yoğunluğunu da beraberinde getirmektedir. Bu yoğunluğa rağmen görevlerini fedakarca ve başarıyla yerine getiren sağlık çalışanlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Erciş İlçe Sağlık Müdürü Ali Furkan Gümüş ise, katılımından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar ile programın düzenlenmesinde emeği geçenlere sağlık çalışanları adına şükran duygularını ifade etti.

Program sonunda ilçede uzun süredir doktorluk görevini sürdüren hekimlere takdir ve teşekkür belgesi verilirken, program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA