Kaymakam Sağ Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

18 Mart Şehitler haftası münasebetiyle Adıyaman’ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Sağ Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Kaymakam Sağ ve beraberindekiler, 2015 yılında Şırnak-Uludere’de şehit düşen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Malatya’da İkamet eden ailesine, 2015 yılında Şanlıurfa-Siverek’te şehit düşen Polis Memuru Serdal Toprak’ın, 2016 yılında Diyarbakır-Sur’da şehit olan Jandarma Astsubay Mehmet Dinç’in, 2016 tarihinde Şırnak-Uludere’de Şehit olan Jandarma Üstteğmen Orhan Ünsal’ın, 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta şehit düşen Polis Memuru Hamdi Dikmen’in ailelerini ziyaret etti.

Malatya’da ikamet eden şehit ailelerini tek tek ziyaret eden Kaymakam Sağ, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla uzun süre sohbet etti.

Şehit ailelerine baş sağlığı dileyen Kaymakam Sağ, “Öncelikle şehitler haftası sebebiyle bu ziyaretleri gerçekleştirme fırsatı bulduk aslında daima siz değerli ailelerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle andığımızı bilmenizi isterim. Hiç bir tesellinin kahraman şehitlerimizi geri getirmeyeceğinin farkındayım ancak şehitlik mertebesine nail olmanın sizler için onur ve gurur verici olduğunun bilincinde olmalısınız. Bizler sizinle gurur duyuyoruz. Amacımız acılarınızı tekrar yaşatmak değil tabi ki, sadece siz değerli şehit ailelerinin onur ve gururunu paylaşmak istedik. Ayrıca devlet olarak her zaman şehit ailelerine kapılarımız sonuna kadar açık ve her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA