'İstiklalden İstikbale İstiklal Marşı' Klibi 31 Bin İzlenme Ve 760 Paylaşım İle Rekor Kırdı

Bozüyük Belediyesi tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü nedeniyle hazırlanan ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın da proje içerisinde aktif olarak rol aldığı “İstiklalden İstikbal’e İstiklal Marşı” klibi izlenme, paylaşım ve beğeni rekorları kırıyor.

'İstiklalden İstikbale İstiklal Marşı' Klibi 31 Bin İzlenme Ve 760 Paylaşım İle Rekor Kırdı
45 saat gibi kısa bir süre içerisinde 31 bin izlenme, 760 paylaşım ve 650 beğeni ile kırılması zor bir rekora imza atan klip; asker, polis, öğrenci, esnaf, muhtar, çiftçi ve cami imam hatibi olmak üzere farklı kesimlerinden vatandaşların İstiklal Marşımızı ikişer mısra okuyarak seslendirmesi ile gerçekleştirildi.

Klipte Bozüyük’ün tanıtımına yönelik tarihi ve turistik, güzide mekânların görüntüleri de yer alırken İstiklal Marşımız işitme engelliler için işaret dili öğretmeni Ayşe Soydan tarafından işaret diliyle anlatıldı. Yoğun ilgi gören klibin son bölümünde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da öğrencilerle birlikte İstiklal Marşını okudu.

13 Mart Pazartesi günü İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda ilk kez yayınlanan klip katılımcılar tarafından da büyük beğeni toplamıştı. Programın ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı klip yayına verileli iki gün dolmadan izlenme rekorları kırdı. Klip ayrıca Bozüyük Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabında paylaşılarak video paylaşım sitesi adresine yüklendi.
Kaynak: İHA