İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Bir Araya Geldiler

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulunun geleneksel brunch buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Brunch geliri ile merkez ve köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ders malzemesi, giyecek,bot, ve yiyecek yardımları yapılıyor.

İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Bir Araya Geldiler
Hilton Gardenn İnn’de yapılan ve yaklaşık 140 Kütahyalı kadının iştirak ettiği müzikli Brunch hakkında bilgi veren Vakıf Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, “Üyelerimizle birlikte bir ekip olarak yaptığımız bu etkinliğe her yıl olduğu gibi büyük bir rağbet oldu. Gösterilen ilgi ve rağbete teşekkürlerimizi sunuyorum. Brunch’tan sağladığımız gelirle her yıl köy okullarındaki ihtiyacı olan öğrencilerimize ders malzemeleri,giyecek,bot gibi yardımlar yapıyoruz. Ayrıca engelli okullarına da aynı desteklerde bulunuyoruz. Çocuklarımızın sevinçlerine ortak oluyoruz” dedi.

Brunch etkinliğine katılan, ses sanatçısı Muammer Akyol, Türk Sanat Müziği ile programa renk kattı.

Vakfın bu etkinliğine Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, İşkadını ve önceki dönem TOBB kadın girişimciler Başkanı Sevim Güral Olgun, Vakıf Bayanlar Kurulu 2. Başkanı emekli öğretmen Zeliha Tunçoğlu, Vakıf Avukatı Nurhayat Buran Vakıf Bayanlar kurulu üyeleri ve 140’a yakın Kütahya’nın seçkin kadınları katıldı, katılımcılar teşekkürlerini ifade ederek, “Bu etkinlikte hem kadınlar gününe kutladık; hem de ihtiyaç içindeki öğrencilere destek sağladık. Vakfın bu örnek ve yararlı çalışmalarından dolayı emeği geçenleri kutluyoruz” şeklinde konuştular. (EFE)
Kaynak: İHA