Hırsızlık Amacıyla Girdiği Markette Kadına Saldırıp Hastanelik Etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde girdiği marketteki görevli kadının kafasına içki şişesiyle vuran kimliği belirsiz şahıs, kasadaki yaklaşık 100 TL parayı alarak kaçtı. Kafasından yaralanan kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hırsızlık Amacıyla Girdiği Markette Kadına Saldırıp Hastanelik Etti
Olay, Murtaza Mahallesi Dışçeşme Sokak üzerindeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, 50-60 yaşlarındaki bir kişi girdiği marketin sahibi Gözde Türk Keleş’ten (25) bir paket sigara istedi. Sigarayı reyondan almak için arkasına dönen kadına içki şişesi ile vuran saldırgan kasadaki yaklaşık 100 TL parayı almaya çalıştı. Kafasına darbe yiyen marketçi kadın saldırgana engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, yaralanan kadın ise vatandaşların yardımı ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Kafasına 8 dikiş atılan kadının hayati tehlikesi bulunmazken, hastanedeki tedavisi sürüyor.

Market sahibinin eşi İsmail Keleş gazetecilere yaptığı açıklamada, 50-60 yaşlarında kısa boylu bir kişinin eşine saldırıp kaçtığını öğrendiğini söyledi.

Olay sırasında başka yerde olduğunu anlatan Keleş, "Önce gelmiş sigara istemiş. Eşim sigarayı verirken poşeti çıkarmış. Kafasına vurmuş. Ondan sonra boğuşmuşlar biraz. Benim hanım da ona vurmuş. Sonra çıkmış gitmiş. Kasadaki paraları almış. Yaklaşık 100 TL para almış. Eşimin durumu şu anda iyi. Eşimin tarif ettiğine göre kısa boylu 55-60 yaşlarında kahverengi mont ve kahverengi bere varmış kafasında. Yüzünün de parlak olduğunu söylüyor" dedi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, verilen eşkal doğrultusunda saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA