Haliliye Belediyesinden Vefa Örneği

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kurulduğu günden beri AK Parti Şanlıurfa teşkilatlarında görev almış partilileri 2’nci Temel Taşları Buluşmasıyla bir araya getirdiği programda, “biz eğer buradaysak, görevdeysek, Şanlıurfa iyi durumdaysa, Türkiye iyi durumdaysa sizlerin sayesindedir” dedi.

Haliliye Belediyesinden Vefa Örneği
Demirkol tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Temel Taşlar Buluşmasında, 2002 yılından bugüne AK Parti Şanlıurfa teşkilatlarında görev almış parti üyeleri bir araya geldi. Başkan Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekillerinden Abdülkerim Gök ve Seydi Eyyüpoğlu, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez üyesi Seda Gören Bölük ve Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ile meclis üyeleri de buluşmaya katıldı.

AK Parti Şanlıurfa teşkilatlarında görev almış tüm isimlerin buluştuğu gecede konuşan Demirkol, temel taşları buluşmasına önem verdiğini ve bu nedenle bu yıl ikincisini düzenlediklerini söyledi.

Konuşmasında Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlar bağlantılarını koparmamak adına göreve geldikleri günden itibaren halk günü uygulaması başlattıklarını da ifade eden Demirkol, “sizlerle bağlantımızı kesmemek adına, geçmişte partimize hizmet etmiş olan tüm arkadaşlarımızı bugün burada ikincisini gerçekleştirdiğimiz, Temel Taşları Buluşmasına davet ettik. Vefa gösterdiniz. Hazreti Ali’nin bir sözü vardır; ‘asil olmayanda vefa aramayın.’ Gösterdiğiniz vefa için teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Biz eğer buradaysak, bugün eğer biz görevdeysek, bugün eğer Şanlıurfa iyi durumdaysa, Türkiye iyi durumdaysa sizlerin sayesindedir. 2002’den bu tarafa partimize çeşitli kademelerde hizmet etmiş, hiçbir gün küsmeden, ayrılmadan, nefsi ve şahsi davranmadan partimizden bir gün bile olsun bağlantısını koparmamış arkadaşlarımızın sayesindedir. Bu temel taşlarımız sayesindedir. Allah razı olsun. Onlara ve sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Demirkol, ayrıca 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçiminde Şanlıurfa’dan güçlü bir evet çıkması için çalışması gerektiğine de vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili halk oylaması var. Bu halk oylamasıyla ilgili sizlerden Şanlıurfa için evet yönünde çok güçlü bir destek ve Türkiye ortalamasını yükseltecek çok güçlü bir destek istiyorum. Kararımız evet, devletimizin istiklali için, milletimizin istikbalimi için, istikrarın sürmesi için evet” ifadelerini kullandı.

Vefadan dolayı Demirkol’a teşekkür ettiler

Gecede konuşan protokol üyeleri, gösterdiği vefa örneğinden dolayı da Demirkol’a teşekkür etti.

“İl başkanımızla, belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla, eskide görev yapan arkadaşlarımızla herkes bu buluşmada” diyen AK Parti 24. Dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “gerçekten çok güzel bir manzaradır. Bu buluşmayı düşünen Demirkol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, Haliliye Belediyesinin 2’nci Temel Taşları Buluşması programında bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi de yaptığı konuşmada, “bu güzel buluşmayı gerçekleştiren Haliliye Belediye Başkanına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda Demirkol, davetini kırmayarak buluşmaya gelen tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA