Başkan Üzülmez, Belediye Çalışanları İle Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Başkan Üzülmez, Belediye Çalışanları İle Buluştu
Kartepe Belediyesi’nin beş yıllık yönetim planında gerçekleştirmeyi hedeflediği 41 proje ve üzerine eklenen projelerin son durumlarının tanıtım toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

İstişare toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hedefleri bizler belirliyoruz ama yolu hep birlikte yürüyoruz. Yürürken dikkat edeceğimiz husus, ortak amaç, ortak akıl, istişare, dürüstlük ve iş ahlakına uygun hareket etmektir. Hepiniz evlerinize helal lokma götürüyorsunuz. İnsan hayatında en önemli şeylerden biri budur” dedi.

Program, Kartepe Belediye Başkan Yardımcılarından Murat Sabri Çakır’ın 3 yıllık süreç içerisinde uyumlu bir takım çalışması ile üretilen hizmet ve projeleri sunmasıyla devam etti. Çakır sunumunda, vaat edilen 41 projenin son durumları ile ilgili bilgilendirme yaparken, 40’a yakın yeni projenin de tanıtımını yaptı. Ardından hep birlikte yenilen yemekle program sona erdi.
Kaynak: İHA