Alternatif Sahne'de 'Tarantino' Rüzgarı Esecek

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri devam ediyor. Bu hafta Perşembe gecesinin konuğu Sinema Eleştirmeni ve Yazar Dilek Karataş olacak. Karataş, aykırı tarzıyla dünya sinema tarihine geçen yönetmen Quentin Tarantino’nun filmleri üzerine bir film okuması gerçekleştirecek.

Alternatif Sahne'de 'Tarantino' Rüzgarı Esecek
Karataş, Tarantino filmlerinin sinemaya getirdiği yenilikleri ve farklı tarzını değerlendirecek. Söyleşi, Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ndeki Alternatif Sahne’de 16 Mart Perşembe günü saat 20’de başlayacak olup davetiyeler Namık Kemal Üniversitesi öğrenci topluluklarından Müzik, Tiyatro ve Sinema Toplulukları temsilcileri ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Gazi Üniversitesi Felsefe Bölümü Mezunu olan Dilek Karataş, Film Arası Dergisi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürüyor. Karataş’ın Alternatif Sahne’de gerçekleştireceği söyleşi, Tarantino filmlerine farklı bir bakış açısı ile yaklaşarak Tarantino hayranlarına keyifli bir sohbet vadediyor.
Kaynak: İHA