Alpay Erdem, Alternatif Sahne'de Gençleri Kahkahaya Boğdu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği Alternatif Sahne Günleri etkinliği tüm hızı ve enerjisi ile sürüyor. Alternatif Sahne’de bu haftanın ilk konuğu olan ünlü komedyen ve karikatürist Alpay Erdem kendi hayatından kesitleri anlattığı stand-up gösterisi ile izleyenleri kahkahaya boğdu.

Alpay Erdem, Alternatif Sahne'de Gençleri Kahkahaya Boğdu
Değirmenaltı Mahallesi’nde Namık Kemal Üniversitesi girişinin karşısında yer alan Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde kurulan Alternatif Sahne’de gösterisini gerçekleştiren Alpay Erdem, günlük hayata dair ilginç tespitleri ile salonu dolduran gençlere keyifli bir gece yaşattı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Alpay Erdem, ilk kez stand-up gösterisi ile geldiği Süleymanpaşa’da izleyicilerin beğenisini kazandı.

Mart sonuna kadar sürecek

Alternatif Sahne etkinlikleri Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturmaya devam eden Alternatif Sahne için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden temin edilebilecek.
Kaynak: İHA