Ahlat'ta 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir grup öğrenci, İlçe Sağlık Grup Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ahlat'ta 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği
Yunus Ensari İlköğretim Okulu 1/A sınıfı öğretmeni Nesim Uzunselvi ve beraberindeki öğrenciler, Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Emre Uzunselvi’yi makamında ziyaret ederek, Tıp Bayramını kutladılar. Burada Dr. Emre Uzunselvi’ye karanfil hediye eden öğrenciler, ardından Sağlık Grup Başkanlığında bulunan tüm doktor ve personelleri tek tek ziyaret ederek hem bayramlarını kutladılar hem de karanfil hediye ettiler.

Daha sonra konu ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık Grup Başkanı Dr. Emre Uzunselvi, öğrencilerin yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek, "Öncelikle Tıp Bayramımızı unutmayarak bizleri ziyaret eden değerli öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın bu tür etkinlik ve ziyaretlerle bakış açıları değişebilir. Burada doktorlara karanfil veren öğrenciler hem bayramımızı kutladılar hem de mesleğimizle ilgili sorular sorarak bilgi aldılar. Oldukça keyifli bir ziyaret oldu. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutlarım" dedi.

Ziyaret sonunda Dr. Emre Uzunselvi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Kaynak: İHA