Afyonkarahisar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğlen saatlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği toplu açılış töreni için hazırlıklar tamamlanırken, vatandaşlar da geniş güvenlik önlemlerinin alındığı tören alanına alınmaya başlandı.

Afyonkarahisar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 15.00’de Afyonkarahisar’da düzenleyeceği toplu açılış merasimi ile 275 adet eseri hizmete sunacak. Törenin gerçekleştirileceği alanın çevresi dün gece itibari ile polis tarafından alınan güvenlik önlemleri kapsamında bariyerler kapatıldı. Öğlen saatlerinden itibaren ise vatandaşlar tören alanına kadın ve erkek polisler tarafından aranarak alınmaya başlandı. Hava sıcaklığının 5 derece civarında olduğu kentte vatandaşlar soğuk havaya rağmen alanı erken saatlerden itibaren doldurmaya başladılar. Mitingin yapılacağı alanın girişinde bir çok seyyar satıcı da simit ve su başta olmak üzere satış yaparken, açılış töreni en çok onlara yaradı. Törene gelen gençlerin başlarındaki “Erdoğan”ın isminin yazılı bandanaların olması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, törenin gerçekleştirileceği alanın çevresindeki binalara da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı devasa pankart ve afişler asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçakla öğlen saatlerinden hava yolu ile Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığına ait askeri havaalanına gelmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA