Vali Kamçı Talas'ta

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret etti. İlk kez belediye binasına geldiğini belirten Vali Kamçı yeni belediye binasını çok beğendiğini söyledi.

Vali Kamçı Talas'ta
Talas benim mıntıkam diyerek sözüne başlayan Vali Süleyman Kamçı, “ Biz en çok Talas’ta ikamet ediyoruz. Talas’ı çok seviyoruz. Talas çok güzel. İstikbal vaat eden bir ilçe. Kayseri’de en çok nüfus artışı Talas’ta oluyor. Talas’ta başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Güzel çalışmaları var. 2016 yılının ikinci yarısında Kayseri’de göreve başladım. Talas’ın hizmetleri yakından takip ediyoruz. Kıştan yeni çıkıyoruz. 2017’de Talas Belediyesi’nin güzel çalışmaları olacak. Bu anlamda mahallinde belediye başkanımızdan gerekli bilgileri alacağız. Kendisine iadeyi ziyaret ederek teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, Vali Süleyman Kamçı’nın göreve geldiği günden beri Talas Belediyesi’nin projelerine her türlü destek verdiğini söyledi.

Başkan Palancıoğlu, “YİKOP’tan sağlanan destekler vasıtasıyla Tablakaya Mahallemiz ayağa kalkmış durumda. Büyük bir restorasyon çalışması yaptık. İnşallah sayın valimizle birlikte bu yaz açılışını yaparak turizme kazandırmış olacağız. Ben vermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA