Sakarya Emniyetinden 'Yardımlaşma Ve Dayanışma Yemeği'

Sakarya'da, Polis Eşleri Kaynaşma ve Dayanışma Derneğince program düzenlendi.

Sapanca ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen 'Yardımlaşma ve Dayanışma Yemeği' programı, Hızır Özkök ve 10 yaşındaki Ahmet Efe Uzak tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, etkinlikte yaptığı konuşmada, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un bir asır önce tanımladığı gibi 'tek dişi kalmış canavar' olarak gösterdiği batı medeniyetinin, 10 asır önce de haçlı zihniyeti olarak ülke topraklarına saldırdığını söyledi.

Pınarbaşı, bu zihniyetin son süreçte ellerinde bulundurdukları tüm argümanlarla saldırdıklarını ifade ederek, 'Millet olarak bu saldırıları tarihimizde olduğu gibi ancak birlik ve beraberlik içinde olursak savuşturabiliriz. Bu gecedeki birlik ve beraberliğimiz bunun küçük bir göstergesidir. Katılanlara teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Programa Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, oyuncu Şafak Sezer, oyuncu Serkan Şengül, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Ayberk Pekcan, Cem Uçan, Gökhan Karacık, müzisyen Mehmet Erdem, şube müdürleri, emniyet personeli ve eşleri katıldı.

Kaynak: AA