Öğretmenevleri Kapalı Pazarı Tamamlandı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Pazarının yapımını tamamladıklarını söyledi.

Öğretmenevleri Kapalı Pazarı Tamamlandı
Geçtiğimiz aylarda Öğretmenevleri Mahallesi’nde Kapalı Semt Pazarı inşaatına başlayan Konyaaltı Belediyesi, bu çalışmaları tamamladı. Öğretmenevleri Mahallesi 999 sokak ile 921 sokak kesişiminde yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, tamamlandı.

Zabıta hizmet binası, duyurular için özel ses sistemi, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların güvenliği için kamera sistemi, tuvalet ve çay ocağının da yer aldığı Öğretmenevleri Kapalı Semt Pazarı, pazarın kurulduğu günler dışında otopark olarak da kullanılabilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gerçekleştirdikleri her yatırımda vatandaşın yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirterek, modern kapalı pazarların da bu anlamda önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarıyla Konyaaltı’nda Sokak aralarına kurulan pazar uygulamasına da son vermiş olduklarını söyledi.



Öğretmenevleri Mahallesi Kapalı Pazarı’nda 135’i üretici olmak üzere 279 pazarcı esnaf tezgah kuracak. 1 milyon 150 bin liraya mal olan pazar yeri 2 haftalık askı süresi ve kura çekimi sonrası bir ay içinde hizmete açılacak.
Kaynak: İHA