Marketten Çaldıkları Kasa Boş Çıktı

İstanbul Maltepe’de bir marketin cam kapısını tekme atarak kıran 2 hırsız, içi boş kasayı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Marketten Çaldıkları Kasa Boş Çıktı
Olay, Maltepe Yalı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Gece saat 01.45 sıralarında marketin önüne gelen 2 hırsız tekme atarak cam kapıyı kırdı. Hırsızlardan bir tanesi kırdığı kapıdan içeri girerek kasaya yönelirken diğeri de hem kırılan kapıyı tuttu hem de gözcülük yaptı. İçeri giren şahıs doğrudan marketin kasasına yöneldi. Kısa sürede kasayı yerinden söken hırsız hızla marketten çıktı. Şahıslar kasayla birlikte kayıplara karışırken kasanın içinin boş olduğu öğrenildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Hırsızlık anları markette bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde 2 hırsız marketin önüne geliyor. Hırsızlardan bir tanesi tekme atarak kapıyı kırıyor. Ardından tekme atan şahıs içeri girerken diğeri ise hem kırık kapıyı tutuyor hem de gözcülük yapıyor. Bu sırada içeride olan şahıs boş kasayı yerinden sökerek alıyor. Hırsızlar daha sonra kayıplara karışıyor.

(Cenk İşver / İHA)
Kaynak: İHA