Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kızlıtoprak'ın Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşlara ziyarette bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, ziyarette Kaymakam Kızıltoprak'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Naime Çeltikçi'nin eşlik ettiği kaydedildi.

- 14 Mart Tıp Bayramı

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Kızıltoprak, mesajında sağlık çalışanlarının toplumun hizmetten tam anlamıyla yararlanabilmeleri için var gücüyle çalıştıklarını belirtti.

Kızıltoprak mesajında şu ifadelere yer verdi:

'Sağlıklı toplum olabilme yolunda, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım. '

- Ergene'de yol yapım çalışmaları

Ergene ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, ulaşım konusunda çok titiz çalıştıklarını ve ilçe yollarının yapımına devam ettiklerini belirtti.

İlçe halkının her zaman hizmetin en iyisini hak ettiğinin ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

'Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisini en güzelini almayı hak ediyor. Belediyemizin her yerine hizmet götüreceğiz. Benim her zaman üzerinde durduğum konuların başında yol sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak anlayışı gelmektedir. Yulaflı'dan Ulaş'a Esenler’den Velimeşe' ye Cumhuriyet’ten Vakıflar Mahallesine kadar bir çok Mahallemizde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bunlarla da kalmayıp yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.'

Kaynak: AA