E-5'Te Feci Kaza Açıklaması 1 Ölü

E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

E-5'Te Feci Kaza Açıklaması 1 Ölü
E-5 Karayolu Avcılar istikameti Sefaköy mevkiinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 00.30 sıralarında Avcılar istikametine ilerlemekte olan Nuhan K. yönetimindeki 34 ER 4444 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde olan 34 ZT 5143 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Mustafa K. yönetimindeki 34 ZT 5143 plakalı otomobil takla atarak refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Takla atan otomobil içerisinde bulunan sürücü Mustafa K. olduğu yerde sıkışırken Nuhan K.’nın kullandığı araç ise orta refüje çıkarak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

" İLK GELDİĞİMİZDE NABZI ATIYORDU"

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan Mustafa K.’yı kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücüye olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Nuhan K.’nın ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Kazayı görerek yardım için olay yerine gelen bir vatandaş,’’ Geldiğimizde araçlar bu vaziyetteydi. Otomobil içerisindeki sürücü arkaya fırlamıştı. İlk geldiğimizde nabzı atıyordu. Ancak kurtaramadık. Lüks otomobilde ise iki kişi vardı. Bir süre sonra itfaiye ve ambulans olay yerine geldi. Çıkarmaya çalıştık. Kurtaramadık maalesef’’ ifadelerini kullandı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Meydana gelen trafik kazası nedeniyle E-5 Karayolu Avcılar istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazayı görerek araçlarını durduran vatandaşların olay yerine gelerek görüntü almaya çalışmaları ise dikkat çekti. Araç geçişleri kontrollü bir şekilde sağlanırken kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Hayatını kaybeden Mustafa K.’nın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

(Oğuzcan Yazar / İHA)
Kaynak: İHA