Duayen Doktorlara Vefa

Ordu Tabipler Odası, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle meslekte duayen vasfına erişen iki doktoru ziyaret ederek bir buket takdim etti.

Duayen Doktorlara Vefa
Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, meslekte 60 yılını dolduran ve hala Ordu’da büyük saygı gören Uz. Dr. Dikran Toraman ve 48 yılını dolduran Opr. Dr. Atakan Altuna’yı ziyaret etti. Ordu’da 60 yıldır İç Hastalıkları uzmanı olarak sağlık alanında büyük hizmetleri olan Dr. Dikran Toraman ile göz hastalıkları konusunda binlerce insanın ışığı olan Dr. Atakan Altuna’ya verdikleri emek ve mücadele için teşekkür eden Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, “Sizler bizim büyüğümüz, ağabeyimiz ve yol gösteren ışığımızsınız” dedi.

Dr. Dikran Toraman ve Dr. Atakan Altuna ise bu vefa örneği karşısında duygulandıklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler.

Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt ve beraberindekiler, doçentlik unvanı alan Doç. Dr. Esra Yancar Demir ve Doç. Dr. Mukadder Korkmaz’ı da ziyaret ederek yeni unvanlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA