Çorlu TSO Üyelerine Yönelik İndirimli Eğitim Protokolü

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile özel bir şirket arasında, eğitim hizmetlerinde indirim protokolü imzalandı.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün imza töreninde yaptığı konuşmada, üyelerinin avantajlı koşullarda eğitim hizmeti almaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Sülün, bu şirketin faaliyet alanlarında odalarının üyelerine eğitim hizmetlerinde indirim avantajı sağlayacağını belirterek, ''Üyelerimizin daha avantajlı koşullarda eğitim hizmeti almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu şirket ile imzaladığımız protokolle üyelerimiz, iş güvenliği uzmanlık eğitimi, iş yeri hekimliği eğitimi ve diğer sağlık personeli eğitimlerinin yanı sıra bir çok konuda eğitimlerini değişen oranlarda indirimli olarak alacaklar.'' ifadelerini kullandı.

İndirimden yararlanmak isteyen üyelerinin, faaliyet belgeleri ile bu şirkete başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Sülün, aynı şartların üçüncü şahıslara kapalı olduğunu belirterek, indirimden yararlanmak isteyen oda üyelerinin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı olduklarına dair faaliyet belgesi ile başvurmalarının gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA