Bir Mahalle Daha Kanalizasyonla Tanıştı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Oğulduruk Mahallesini kanalizasyonla tanıştırdı. Sıfırdan kanalizasyon hattı döşenen mahallenin altyapı sorunu da ortadan kaldırılmış oldu.

Bir Mahalle Daha Kanalizasyonla Tanıştı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü kanalizasyon ve içme suyu şebeke çalışmalarıyla altyapı sorununu ortadan kaldırıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Gördes’in Oğulduruk Mahallesinde kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirerek mahallenin altyapı ihtiyacına son verdi. Kanalizasyon hattı bulunmayan Oğulduruk Mahallesi, MASKİ ekiplerince yürütülen çalışma ile sağlıklı ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri hatta kavuşmuş oldu. Mahalle Muhtarı Abdullah Doru, Gördes MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici’yi makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

“MASKİ sayesinde altyapı sorunumuz kalmadı”

Gördes Oğulduruk Mahalle Muhtarı Abdullah Doru, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu belirtti.

Doru, "Mahallemizde 4 hanenin bulunduğu bölgede hiçbir altyapı yoktu. Vatandaşlarımız mağdur durumdaydı. Sorunumuzu Gördes MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici’ye bildirdik. Sağ olsunlar ekipler gelip altyapı döşeme çalışmalarını kısa sürede tamamladılar. MASKİ sayesinde altyapı sorunumuz kalmadı. Bu hizmetleri bizlere ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen tüm çalışanlara mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA