Başkan Asya, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek çalışmalarla ilgili kendilerini bilgilendirdi.

Başkan Asya, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Göreve geldiği günden beri istişare geleneğini ihmal etmeyen Belediye Başkanı Feyat Asya, bu doğrultuda toplantılarını sürdürüyor. Her ay düzenli olarak muhtarlarla istişare eden Başkan Asya, kentin gelişip güzelleşmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Kentteki bir parkta düzenlenen istişare toplantısına, Başkan Feyat Asya, seçimleri henüz tamamlanan ve merkeze dahil edilenlerle birlikte 15 mahalle muhtarı ve birim amirleri katıldı.

Konuşmasına yeni muhtarları tebrik ederek başlayan Başkan Asya, "Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda mevcut mahallelerimizin sınırları içerisinden 3 yeni mahalle daha kurduk. Geçtiğimiz pazar günü Karşıyaka, 15 Temmuz ve Yeni Mahalle olarak adlandırdığımız mahallelerimizde seçimler yapıldı. Seçimin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu seçimlerde muhtar olamaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yeni görevlerinde muvaffak olmalarını diliyorum. Aynı şekilde köy statüsünde olan Sütlüce’yi de mücavir alanımıza alarak mahalle konumuna getirdik. Toplamda 15 merkez mahalle muhtarımızla her zaman olduğu gibi el ele vererek bu memlekete hizmet sunacağız” dedi.

Alt yapı projesinin bu yıl başlayacağına dikkat çeken Başkan Asya, "Malumunuz bu yıl büyük projemizi başlatıyoruz. Uzun bir çalışmadan sonra alt yapı projemizin tüm evrak işlerini tamamladık. Yıllardır muzdarip olduğumuz içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekelerimizin tamamını yenileyeceğiz. Allah’ın izniyle diğer projelerimizde olduğu gibi bunu da en iyi şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Asya konuşmasının ardından muhtarların sorun ve taleplerini değerlendirdi. Toplantının sonunda Başkan Asya, muhtarların günlük iş ve işlemlerini yapabilmeleri için kendilerine diz üstü bilgisayar hediye etti.
Kaynak: İHA