Antakya, Reyhanlı, Kırıkhan Ticaret Odalarından GTO'ya Ziyaret

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GTO önderliğinde oluşturulan bölgesel kalkınmada güç birliği platformunun önemine dikkati çekti.

Bölge odaları olarak güç birliği yapılması halinde kazananın bölge olacağını anlatan Hıdıroğlu, bölgenin sıkıntılarının da kültürünün de ortak olduğuna değindi.

Antakya TSO Başkanı Hikmet Çinçin de Gaziantep'in gücüne işaret ederek, 'Bölge illeri olarak birçok ortak noktamız var. Yaşadığımız sıkıntılar da kültürel değerlerimiz de ortak. Birlikte hareket edersek sorunlara çözüm üretmek çok daha kolay olacaktır. Bu bağlamda GTO önderliğinde kurduğumuz güç birliği platformunu çok önemsiyoruz.' diye konuştu.

Hataylı 55 uluslararası kara yolu taşımacılığı yapan firmanın bir araya gelerek oluşturduğu Hatay RoRo A.Ş'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Reyhanlı TO Başkanı Necmettin Zaroğlu ve Kırıkhan TO Başkanı Halil İbrahim Cesur da Gaziantepli ihracatçılara uluslararası taşımacılıkta desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: AA