AK Parti'li Savaş'a Doğal 'Evet'li Karşılama

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde devletin genç çiftçilere verdiği destekle çiftlik kuran Ayhan Apaydın, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş’ı doğal yumurtalarla yazdığı ‘Evet’ ile karşıladı.

AK Parti'li Savaş'a Doğal 'Evet'li Karşılama


AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, Yenipazar’ın Donduran Mahallesinde Mine -Ayhan Apaydın çiftinin ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında 30 bin lira geri ödemesiz hibe desteği ile kurdukları tavuk çiftliğini ziyaret etti. Mustafa Savaş’la birlikte ziyarete katılan Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sümer, çiftlikte doğal yumurtalarla yazılmış ‘Evet’ ile karşılandı.

İşletme sahibi Ayhan Apaydın, “Kendi imkanlarımızla böyle bir işletme yapmamız çok zordu. Devlet destekli Genç Çiftçi Projesi kapsamında devletimizden, 30 bin lira geri ödemesiz hibe aldık ve bu işletmeye sahip olduk. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Hükümetimizden Allah razı olsun. Ben lafa bakmam icraata bakarım. Onun için 16 Nisan’da oyumuz Evet. Tekrar söylüyorum devlete minnet borcumuzu ödemek için 16 Nisan’da oyumuz Evet” dedi.



Genç çiftçiye jesti için teşekkür eden MKYK üyesi Milletvekili Mustafa Savaş ise, "AK Parti hükümeti olarak bu şekilde projelere çok önem vermekteyiz. Genç çiftçi adaylarımıza örnek olan Ayhan kardeşimizi kutluyor, bereketli kazançlar elde etmesini diliyorum. Hükümetimiz, proje sunan herkesin yanında; gerek geri ödemesiz, gerek hibe, gerek sıfır faizli destekler gibi birçok destek kalemiyle üreticimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Üretici Ayhan Apaydın, tesisle ilgili bilgiler verdikten sonra doğal yumurtadan yazmış olduğu ‘Evet’ yazısının önünde fotoğraf çektirdi. Mustafa Savaş Üretici Ayhan’a tesisini büyütmesi için her türlü desteği vereceğini söyleyerek tesiste ayrıldı.
Kaynak: İHA