Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi Atık Getirme Merkezi'nin hizmete girdiği bildirildi.

Kapaklı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi Atık Getirme Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Mandalı, 'Merkezimize kağıt, plastik, cam, metal, ahşap, tekstil, kurşunlu piller, floresan, elektrikli ve elektronik atıklar, ilaçlar, yağlar ve hacimli atıklar ile ömrünü tamamlamış lastikler olmak üzere 13 farklı kategoride atıklar toplanacak. Vatandaşlarımızın da atıklar konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.' ifadesinde bulundu.

- 14 Mart Tıp Bayramı

Tekirdağ'da 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Gözde ve Tabip Odası üyelerinin de katıldığı tören saygı duruşu ve anıta çelenk konulması ile başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak etkinlikte yaptığı konuşmada, 'Tıp insanlarının ne kadar zor yetiştiğini biliyorum.İşiniz çok zor, Allah kolaylık versin. Doktorların son zamanlarda maruz aldığı şiddet olaylarını da kınıyorum. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi.

- Mandalı mobilya üretim atölyesini ziyaret etti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kent mobilyaları üretim atölyesini ziyaret ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Mandalı atölyeyi ziyaretinde yaptığı açıklamada atölyedeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

İlçenin ihtiyaç duyduğu bank, kamelya, piknik masaları, ahşap çitler ve ahşap saksıların atölyede üretileceğini aktaran Mandalı, 'Böylece belediyemizin bütçesine katkı sağlamış, ayrıca daha hızlı hizmet üretmiş olacağız. Emeği geçen tüm ekibimi tebrik ediyorum.'' dedi.

Kaynak: AA