SİÜ Rektörü Prof. Dr. Erman'dan Örnek Kampanya

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Murat Erman, 'Çiçek Gönderme Bağış Yap' Kampanyası başlattı.

Prof. Dr. Erman'ın sosyal medya hesabından ve SİÜ'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Erman'ı tebrik etmek için vatandaşların çiçek yerine FETÖ darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile gazi olanlara yönelik başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına bağış yapmaları istendi.

Prof. Dr. Erman'ın imzasıyla, 'Çiçek Gönderme Bağış Yap' Kampanyası başlığıyla yapılan açıklamada, şu ifadele yer verildi:

'Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Siirt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmam vesilesiyle kutlamada bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin, çiçek veya kişisel hediye yerine Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, FETÖ darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile gazi olanlara yönelik başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına bağış yapmalarını önemle rica ederim. Bağışta bulunanların açıklama kısmına Siirt Üniversitesi ad-soyad yazmaları ve bağış dekontunu 0484 223 19 98 fax numarasına veya rektorluk@siirt.edu.tr adresine iletmeleri önemle duyurulur.'

Bildiride, bağış yapanların listesinin üniversitenin web sayfasından ilan edileceği kaydedildi.

Kaynak: AA