Şehzadeler Belediyesi Ve İş-Kur'dan Anlamlı İşbirliği

Şehzadeler Belediyesi ve İş-Kur İl Müdürlüğü bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarı için işbirliği protokolü imzaladı. Fuarın istihdama büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Çelik, proje nedeni ile İş-Kur İl Müdürünü tebrik etti.

Şehzadeler Belediyesi Ve İş-Kur'dan Anlamlı İşbirliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Seferberlik çağrısının ardından, İstihdamda Milli Seferberlik projesini başlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı olan Manisa İş-Kur İl Müdürlüğü, her yıl Eylül ayında yapılan İstihdam Buluşmaları Fuarı’nı bu yıl proje kapsamında 20-21 Mart tarihlerinde yapacak. Birçok kurum ve kuruluşun desteği ile yapılacak olan 10’uncu Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarına Şehzadeler Belediyesi de destek veriyor. Proje kapsamında Şehzadeler Belediyesi ve İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliği protokolü imzaladı.

İmzaladıkları protokolle fuara destek olacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Birçok kurum ve kuruluş ile birlikte bizde Şehzadeler Belediyesi olarak bu önemli etkinliğe katkıda bulunuyoruz. Protokol gereği Şehzadeler Belediyesi olarak bize ait olan yükümlülükleri yerine getireceğiz. İş-Kur İl Müdürümüze böylesine anlamlı bir organizasyon yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan İstihdamda Buluşma Günleri, bu fuara gelen vatandaşlarımız için çok faydalı oluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak biz de böylesine anlamlı bir şekilde sosyal sorumluk içeren bir projeye destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.



“İşveren ile iş arayanları buluşturuyoruz”

İş arayan ve işverenleri fuar sayesinde buluşturduklarını kaydeden İş-Kur İl Müdürü Sinan Aktaş, “Her yıl düzenlenen bu fuarda bizleri kırmayarak bu protokolde bizlere destek olan değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 10’uncu Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarındaki amacımız nitelikli işgücü ile iş arayanlar ile işverenleri bu fuarda buluşturmak. İstihdama katkı sağlanabilmesi adına bu tür etkinlikleri düzenlemekteyiz. Bu yıl olacak olan fuar çok daha hassas bir fuar olacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Seferberlik çağrısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun çalışma hayatından milli seferberlik başlattığı bu proje ülke genelinde çok ciddi bir önem arz etmektedir. Bu kapsamda eylül ayı içerisinde yaptığımız bu fuarımız 20-21 Mart tarihleri arasına alınmıştır. Bu konuda bize destek vermek adına göstermiş olduğu hassasiyet nedeni ile sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA