Pazarlar Memur Sen Ve Eğitim-Bir-Sen'den Hollanda'ya Tepki

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Türk toplumuyla ve diplomatik temsilcilerle bir araya gelmek amacıyla yapacağı ziyaretin Hollanda hükumetince engellenmesine tepki gösterdiler.

Pazarlar Memur Sen Ve Eğitim-Bir-Sen'den Hollanda'ya Tepki
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen üyeleri basın açıklaması yaparak Hollanda’nın Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yönelik skandal tavrını kınadılar.

Pazarlar İlçesinde Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri, açtıkları dövizler ile Hollanda’ya tepki gösterdiler.

Pazarlar Öğretmenevinde basın açıklaması yapan Pazarlar İlçesi Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Konfederasyonu Başkanı Faruk Ünver, “İnsan hakları bağlamında özgürlükten, demokrasiden sürekli dem vuran Avrupa’nın gerçek yüzü, menfaatlerinin tükendiği yerde, mim siz medeniyetleri yani edeniyetleri (alçaklıkları) bir kez daha net bir şekilde ortaya çıkmıştır” dedi.

Avrupa gerçek yüzünü gösterdiğini belirten Ünver, “Hadi çirkin medeniyetinizi biz biliyoruz. Kendi koyduğunuz Viyana sözleşmesindeki diplomatik kuralları, seyahat ve ifade özgürlüğünü bir bayan diplomata karşı rahatça çiğneyebileceğinizi tüm dünyaya göstermiş oldunuz. Biz, Türk ve Müslüman düşmanlığınızı Bosna’da Müslümanları bir ahıra toplayıp, katlettirdiğinizden, Daiş ile sözde mücadelede Gaziantep e getirdiğiniz, gerçek mücadele başlayınca bir gecede kaçırdığınız patriyotlarınızdan, Türk ve İslam düşmanı bütün örgütlere ve hayırcılara verdiğiniz destekten, İslamın değerlerine temelden aykırı olan erkek-erkeğe, bayan-bayana evlilikleri kanunla müsaade ettiğinizden, İslamın bayraktarlığını yapan bu aziz millete olan düşmanlık bizleri şaşırtmamıştır” dedi.

Basın açıklamasına devam eden Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Konfederasyonu Başkanı Faruk Ünver, “Özgürlük ve demokrasi adına tankların önüne düşünmeden yatan bu millet, sizin atınızdan da köpeğinizden de zerre kadar korkacak değildir. Tarih; insanların üzerine at süreni değil, Ayasofya ya saygıdan atından inerek giren Fatihi ve neslini yazmaya devam edecektir. Bütün edepsizliğiniz, kural tanımazlığınız, İslam ve Türk düşmanlığınıza karşı vakarımızı, dik duruşumuzu, her zaman ensenizde hissedeceksiniz. Şunu iyi bilmesiniz ki, buradan öte giderseniz Amsterdam’ı başınıza geçiririz. Bu niyetin altında yatan haçlı zihniyetine karşı Yüce Allah’ın, ” Onlar öyle kimselerdir ki, halk kendilerine, “İnsanlar size karşı ordu toplamışlar, onlardan korkun” dediklerinde, bu söz onların imanını artırdı ve “Allah bize yeter, O ne güzel vekildir!” dediler. ”Ayetinin ifadesi yeterli olacaktır” dedi.

Pazarlar İlçesinde Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri basın açıklaması yaptıktan sonra alkışlar eşliğinde sessizce dağıldılar.(MB-EFE)
Kaynak: İHA