Milletvekili Savaş'ın Yenipazar İlçesi Ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Yenipazar ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Donduran Mahallesi'nde ziyaretlerini sürdüren Savaş, 'Genç Çiftçi Projesi' kapsamında hibe alarak tavuk çiftliği kuran Mine-Ayhan Apaydın çiftini ziyaret etti.

Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sümer'in de hazır bulunduğu ziyarette Apaydın çifti, yumurtalardan 'evet' yazdı.

Kendi imkanlarıyla böyle bir çiftliği kurmanın zor olduğunu, 'Genç çiftçi projesi' dolayısıyla aldıkları hibe sayesinde iş yeri sahibi olduklarını belirten Ayhan Apaydın, 'Vesile olanlardan, hükümetimizden Allah razı olsun. Ben lafa bakmam icraata bakarım. Onun için 16 Nisan’da oyumuz da evet olacak. Tekrar söylüyorum devlete minnet borcumuzu ödemek için 16 Nisan’da oyumuz evet olacak.' dedi.

Savaş ise AK Parti hükümeti olarak böyle projelere önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Genç çiftçi adaylarımıza örnek olan Ayhan kardeşimizi kutluyor, bereketli kazançlar elde etmesini diliyorum. Hükümetimiz, proje sunan herkesin yanında; gerek geri ödemesiz, gerek hibe, gerek sıfır faizli destekler gibi birçok destek kalemiyle üreticimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA