MHP'den Referandum Çalışması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il ve ilçe teşkilatları, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarına başladı.

MHP'den Referandum Çalışması
Açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, Milliyetçi Hareket Partisinin ucuz hesapların partisi değil ülke adına mücadele eden bir misyonun adı olduğunu söyledi.

Salih Güngöralp, “Bu önemli imtihanı geçmiş dava arkadaşlarımız ile birlikte bugün ülkemizin gelmiş olduğu durumun bilinci içerisinde, 48 yıllık ulu çınarın yeni bir tarihi sorumluluğa hazırlandığı şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Van il ve ilçe teşkilatı olarak dimdik ayakta ve birlik beraberliğini sağlamış olarak göreve hazırız. İlçe başkanlarımız, kadın kollarımız; Ülkü Ocaklarımız, disiplin kurulumuz ve il yönetimimiz ile birlikte burada birlikte göreve hazırız ve genel başkanımızın emrinde referandum çalışmalarını başlatmak üzere ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu kutlu davaya ömrümüz yettiği kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Kimse bizi yolumuzdan döndüremeyecektir. Ülkücüler lider, teşkilat, doktronini bilir ve lidere sadakatini gösterir. Genel Başkanımızın emrindeyiz. Devletin bekası için evet diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA