Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi İngilizceyi Sahneye Taşıdı

Bünyesinde İngilizce hazırlık sınıfı barındıran az sayıda okuldan biri olan Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi, İngilizceyi kitaplardan çıkarıp sahneye taşıdı.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi İngilizceyi Sahneye Taşıdı
Sanatın imkânlarından yararlanıp İngilizceyi eğlenceli hale getirerek öğretmek amacında olduklarını söyleyen Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ahmet İren, “Sahneye taşıdığımız “Silas Marner” isimli İngilizce tiyatro oyunuyla okulumuzu tercih etmek isteyen öğrencilere yol göstermek istedik. 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan tiyatromuz gittiği her yerde büyük ilgi gördü. Ekipte yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi tiyatro ekibi, önce Kütahya Belediyesi Kültür Merkezinde ortaokul ve dil bölümü öğrencilerine “Silas Marner” isimli İngilizce tiyatro gösterisini sunduktan sonra, Dumlupınar Koleji’nde Dumlupınar Üniversitesi Dil Bölümü öğrencileri için sahneye çıktı. Eti Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri için de Eskişehir’e giden tiyatro ekibi turne boyunca büyük ilgi gördü.(EFE)
Kaynak: İHA