İnsana Sonsuz, Bağımlılığa Sıfır Tolerans

AKUT Eskişehir gönüllüleri, Düş Bahçesi Çocuklarına “İnsana sonsuz, bağımlılığa sıfır tolerans” konulu bir konferans verdi.

İnsana Sonsuz, Bağımlılığa Sıfır Tolerans
Düş Bahçesi Çocuklarının katkılarıyla Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir ekibinin Odunpazarı Hasan Polatkan Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu konferansın ardından AKUT Eskişehir ekip lideri Mete Kızıl ve Düş Bahçesi Çocukları Kurucu Başkanı Hüseyin Özgören ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Çocuklar için projeler üretmeye insana hayata çevreye ve her canlıya değer katan projelerde de yer almayı ilke edinmiş kişileriz. Bu amaçla ‘İnsana sonsuz, bağımlılığa sıfır tolerans konferansıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı madde bağımlılığından nasıl uzak tutacağız. Bu konuda ebeveynlerin üzerine düşen sorumlulukları gençlerimize ve ailelere anlatmayı hedefledik" denildi.

Konferansa vatandaşların yanı sıra, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesinin öğrencileri de yoğun ilgisi gösterdi.

Hüseyin Özgören, Bağımlılık Danışmanı-Adli Bilimler Uzmanı ve Yazar Zafer Ercan’a gönüllü olarak bilgilerini paylaştığı için, AKUT Eskişehir ekibine de başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği bu konferans için Düş Bahçesi Çocukları adına teşekkür etti.

Kızıl ve Özgören tarafından konferans sonunda Zafer Ercan’a plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA