İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Işık'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve beraberindekiler, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Sami Işık’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Işık'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Mustafa Uslu beraberinde Mali Müşavir Mehmet Çalışkan ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. ATSO Başkanı Uslu, Sami Işık’a yeni görevinde başarılar diledi.

Uslu, “İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Sami Işık’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temenni ediyorum. Allah güzel hizmetler yapmaya vesile kılsın. Umarım hem Adıyaman hem de İl Özel İdaresi Sami Işık’ın tecrübelerinden en üst düzeyde faydalanacaktır. Birikimi ve tecrübesiyle İl Özel İdaresinin yürütmekle mükellef olduğu işleri başarıyla yerine getireceğine inanıyorum. Hem genel bütçeden gelen kaynakları hem de yerel kaynaklardan elde edilen İl Özel İdaresi bütçesini en etkin şekilde kullanacaktır. Sami bey Genel Sekreter Yardımcılığı süresince bilgi, birikim ve tecrübe edindi. Şimdi bu tecrübelerini şehrimiz için kullanacaktır. Bizde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentimizin çıkarları doğrultusunda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu ifade ederek kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde Adıyaman’a hizmet edeceklerini belirterek ziyaret nedeniyle Başkan Uslu’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA