ESTP'den 'Anayasa Sistem Değişikliği' Paneli

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından organize edilen “Anayasa Sistem Değişikliği” paneli Erzurum’da yapılacak.

ESTP'den 'Anayasa Sistem Değişikliği' Paneli
16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi halkın sistemle ilgili bilgilendirilmesi amacı ile değişik çalışmalar yapan Erzurum Sivil Toplum Platformu tarafından Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan panel ile ilgili açıklama yapan Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A.Mustafa Güvenli konuyla ilgili şunları söyledi;

“Ülkemiz açısından tarihi bir referandum olan 16 Nisan oylaması hepimizi yakından ilgilendirmektedir. Başkanlığını Ayhan Ogan’ınn yaptığı Sivil Dayanışma Platformu ile birlikte Erzurum’da bir panel düzenleme kararı aldık. Yöneticiliğini Sayın Ogan’ın yapacağı panele Cumhurbaşkanı Baş Danışmanımız Sayın Mehmet Uçum, Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Şahin ve Prof.Dr. Muharrem Kılıç katılacaktır. Erzurumlu hemşerilerimizi bilgilendirmek, daha kararlı şekilde oylarını kullanmalarına destek olmak amacı ile bu isimleri Pazartesi günü saat 19.00’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde ağırlayacağız. Bütün hemşerilerimizi bu anlamlı panele bekliyoruz.”
Kaynak: İHA