Dursunbey Gençlik Merkezi İhalesi 30 Mart'ta

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından Dursunbey’e yapılacak olan gençlik merkezinin ihale tarihi 30 Mart olarak belirlendi. Gençlik merkezinin yapı görselleri ise büyük beğeni topladı.

Dursunbey Gençlik Merkezi İhalesi 30 Mart'ta
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın yoğun girişimleri sonucu Dursunbey’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kazandırılacak olan gençlik merkezinin ihalesi 30 Mart 2017 Perşembe günü Ankara’da yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü Tesisler daire başkanlığı tarafından yapılacak olan ihale Dursunbey Belediyesi tarafından da yakından takip edilecek.

Yaklaşık 4 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan tesiste açık spor alanları ve 1338 metrekare büyüklüğünde kapalı alan bulunacak. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Gençlik Merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada; " Bir süredir Sayın Milletvekilimiz Kasım Bostan ile birlikte İlçemize kazandırmak için çaba harcadığımız Gençlik Merkezi inşaat ihalesi 30 Mart 2017 tarihinde yapılacaktır. Gençlik Merkezinin yapım süresi 350 gün olarak belirlendi. Bu güzel projede amaç; gençlerin ruh ve beden sağlıklarını koruyarak, boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamaktır. Ayrıca gençlerimizde sorumluluk bilinçlerinin gelişerek yetenekleri ile ilgili farkındalıklarının artmasını sağlamak hedeflenmiştir. Proje’nin görselleri gerçekten İlçemize yakışır bir mimari ile tasarlanmış. Bu tesisin yapılacağı alanda bilindiği üzere daha önce kapalı cezaevi vardı. Yıkılan cezaevinin yerine şimdi gençlerimiz için bir aktivite alanı yapılıyor. Bu açıdan da bu projenin çok manidar olduğuna inanıyorum. Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarımız Sayın Faruk Özçelik’i ilçemize getirip konuk etmemizi sağlayan ve bu tesisin yatırım planına alınmasında emek harcayan değerli ağabeyimiz Sayın Milletvekilimiz Kasım Bostan’a ilgi ve alakaları için değerli vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca böyle bir tesisisin ilçemize kazanımından dolayı Gençlik Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarımız Sayın Faruk Özçelik’e, bize her daim destek olan Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Kasım Bostan’a hem halkım adına hem de şahsım adına teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: İHA