Çelikcan Açıklaması 'İstikrar, Huzur İçin Evet'

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, mahalleleri gezerek hem belediye çalışmalarını anlatıyor hem de vatandaşların taleplerini dinliyor.

Çelikcan Açıklaması 'İstikrar, Huzur İçin Evet'
Her gün 5-6 ev toplantısı düzenleyen Çelikcan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasa Değişiklik Paketi’ni de anlatıyor. Yüreğir’de yaşayan hasta ve yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Başkan Çelikcan onlara moral veriyor. Yaşlıların geleceğimize ışık tutan birer deniz fenerleri olduğunu ifade eden Başkan Çelikcan, "Türkiye’nin hangi şarlardan geçtiğini en iyi yaşlılarımız bilmektedirler. Yıllarca kuyrukta beklediler. Çok şükür o günler geride kaldı. O yüzden geçmişi çok iyi bilen yaşlılarımız 16 Nisan’da evet diyeceklerdir. Yaşlılarımız yılların verdiği birikimle saygıyı hak eden birer ulu çınarlardır. Onlara her zaman saygı göstermeliyiz" dedi.

Hasta vatandaşların da en çok morale ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Acılar, dertler, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır" ifadesini kullandı.

16 Nisan’da yapılacak olan referandumun kişi meselesi değil memleket meselesi olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Paketi değişikliğinden "Evet" çıkmasıyla Türk Milleti’nin yarınlara daha güvenle bakacaktır. Siyasi krizler ortadan kalkacak, buna bağlı olarak ekonomik krizler de son bulacaktır. Bürokrasi hantallığı ortadan kaldırılıp, yatırımlar hızlanacaktır. Vesayet dönemi ortadan kalkacaktır. Türkiye her konuda daha hızlı karar alan ve uygulayan bir ülke olacaktır. Vatandaşlarımızın 16 Nisan’da yapılacak referandum da evet demesiyle Türkiye’de yaşanacak bütün krizlerin önü kesilecektir. Türkiye ayaklarındaki bazı prangalardan kurtulacak hızla büyüyecektir."
Kaynak: İHA