AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner'den Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner'den  Başkan Kutlu'ya Ziyaret
Çeşitli temas, görüşme ve incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette yaptığı konuşmada Türk ve Dünya siyasetiyle ilgili önemli konulara değinene milletvekili Metiner, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ise Adıyamanlıların çok sevdiğini ifade etti.

Milletvekili Metiner, “Hüsrev Kutlu, gerçekten çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir siyaset adamı. Yaptıklarıyla kendini zaten Adıyamanlılara sevdiren belediye başkanımız, dobra, kendisiyle barışık, devleti bilen, demokrasiyi bilen hizmet adamıdır. Biz onu seviyoruz, Adıyaman halkı da onu seviyor. Milletvekillikleri, belediye başkanlıkları gelip geçici, önemli olan gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak, asıl olan hepimizin hep birlikte Adıyaman halkına hizmet etmesidir. Belediye başkanımız da böyle düşünen insanlardan biridir. Adıyaman’ın hukukunu devletin her kademesinde yüreklice savunan, siyasetin hile ve entrikasıyla fazla meşgul olmayan başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok kıymetli milletvekilimiz Mehmet Metiner bugün bizi de ziyaret ederek şeref verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir Adıyamanlı olarak Adıyaman milletvekilliği yapmış biri olarak, şimdi İstanbul’da hizmet veren, İstanbul ayağından da Adıyaman’ın sorunlarını dile getiren, bir hemşerimiz olması gerçekten çok önemli. Kendisinin çalışmalarından ziyadesiyle memnunuz. Ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA