AK Parti Beyşehir Teşkilatından Vefa Yemeği

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından ‘vefa yemeği’ düzenlendi.

AK Parti Beyşehir Teşkilatından Vefa Yemeği
Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “vefa yemeği” programında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, döneminde hayata geçirilen Beyşehir Belediyesi yatırımları ve hizmetlerine değindi. Beyşehir’de görev süresi içerisinde birçoğu ilk denilebilecek çalışmalara imza attıklarını dile getiren Özaltun, bunların durmadan devam edeceğini söyledi.

Beyşehir’de bundan sonra da ‘çözülemez’ denilen, ‘çözülmesi gereken’ problemleri tek tek çözmeye devam edeceklerini vurgulayan Özaltun, “Dedim ya yeni ve eski diye. Biz de bizim dönemimizde bu bayrağı ben nasıl ki bir başkasından devraldıysam ben de bir başkasına zamanı geldiği zaman teslim edeceğim. Önemli olan o süre zarfında bu memlekete ne iş yapabildiğimizdir. İnşallah dönemin sonunda baktığımızda bugün yüzlercesini sayıyorsak yapmış olduğumuz hizmetler ve projelerin, o gün Allah’ın izni ile binlercesini, on binlercesini saymayı nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.



“Beyşehir’i bu kadar diri, bu kadar güçlü ilk defa görüyorum”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu da, salondaki birlik beraberliğe dair manzarayı görünce duygulandığını belirtti.

AK Parti’ye kuruluşundan bu yana hizmet veren tüm isimleri bir arada görmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getiren Babaoğlu, “Bu kardeşlik ve birliktelik ruhunu ben bugün Beyşehir’de hem kendi içimizde hem de Beyşehir’de kadar diri, bu kadar güçlü ilk defa görüyorum. O nedenle bugün benim için çok farklı bir gün oldu” diye konuştu.

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Babaoğlu, ülke genelinde en az yüzde 60’ın üzerinde bir evet için çalışılması gerektiğini kaydetti.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, “vefa yemeği” buluşmasında aralarında partiye hizmet vermiş eski isimleri görmenin çok güzel olduğunu belirterek, “Aslında eskiler diyoruz da bugünkü yapılan tüm yatırımların temeli, bütün buradaki arkadaşlarımızın başta eski ilçe başkanlarımızın olmak üzere onların eseridir. İnşallah bize verdikleri bu görevi onların bıraktığı yerden devam ettireceğiz inşallah. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA