'4 Mevsim Ordu' Fotoğraf Sergisi Fatsa'da Açıldı

“Dört Mevsim Ordu” 2. fotoğraf sergisi Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda açılarak halkın beğenisine sunuldu.

'4 Mevsim Ordu' Fotoğraf Sergisi Fatsa'da Açıldı
Fotoğraf sergisinin açılışına Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Kültür Şube Müdürü Abdullah Özkan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan serginin çok hoşuna gittiğini belirterek, “Ordumuz gerçekten çok çok güzel. İçerisinde yaşadığımız için belki bu güzelliği bilmiyoruz. Türkiye’nin 7 bölgesinde gezmiş bir kardeşiniz olarak Ordu ilimiz hakikaten dünyanın nadide bir parçası. O vesileyle bu güzelliği bizde bir defa daha görerek kendi benliğimizle idrak edelim ve yaşayalım. Bu vesile ile de inşallah burada kalmasın. Bu sergiye herkesi davet edelim, ayrıca bu kareleri sosyal medya hesaplarımızda paylaşalım. Bizlerin sayesinde Ordu dışında olan hemşerilerimiz bu güzellikleri görsünler” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh ise yaptığı konuşmada, "Ordu ilimizin güzelliklerini ortaya koymak amacıyla derlediğimiz fotoğrafları hepinizin istifadesine sunuyoruz. 14 Şubat-31 Aralık 2016 tarihleri arasında bu sergi için başvurular aldık, katılımları sağladık. Bu bağlamda sadece Ordu’dan değil Türkiye’nin dört bir tarafında toplam 451 fotoğraf sanatçısı bu yarışmaya katıldı.

1530 eser bizlere sunuldu. 13 Ocak 2017 tarihinde özel oluşturduğumuz jüri ile bu resimlerin ilk üç tanesi ödül aldı, 4 tanesi de jüri özel ödülü aldı. 52 eserimiz de hemşehrilerimizin istifadesine sunulmak üzere sergilenmeye layık görüldü” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları sergiyi gezdiler. "Dört Mevsim Ordu" 2. fotoğraf sergisinin açılışı ikram ile sona erdi.
Kaynak: İHA