'34. Bahar Şenlikleri Spor Festivali' Futbol Grupları Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “34. Bahar Şenlikleri Spor Festivali” kapsamında düzenlenen futbol müsabakaları kura çekimi gerçekleştirildi.

'34. Bahar Şenlikleri Spor Festivali' Futbol Grupları Belli Oldu
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı ve Spor İşleri Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Öğütveren’in başkanlık ettiği toplantıya, Kanal 26 Televizyonları Bölge Koordinatörü Muharrem Esen ve fakültelerin spor takımlarından sorumlu hocaları da katıldı.

Bu sene bir ilk yaşanarak kura çekimi ile Kanal 26 televizyonlarında başlayan yayınlar, turnuva boyunca devam edecek.

Açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Öğütveren, 34 yıldır Anadolu Üniversitesi olarak geleneksel bir şekilde spor etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti.

Son iki yıl içerisinde futbolda hiçbir üniversitede olmayan 1’inci ve 2’nci Lig müsabakalarının yanında “Anadolu Cup” adı altında ekstra bir turnuva düzenlemeye başladıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Öğütveren, 34. Bahar Şenlikleri Spor Festivali kapsamında bu yıl "Anadolu Cup"ın üçüncüsünü düzenlediklerini aktardı. Öğütveren, sözlerini şu şekilde devam etti:

“3 Nisan’dan itibaren voleybol, basketbol ve futbol müsabakalarımızın canlı yayınlarını yaparak televizyonlarda gösterimlerini sağlayacaklar. Bu eğlenceyi kanallarına yansıttıkları için tüm Kanal 26 yönetimine teşekkür ediyorum.”

Hem böyle bir etkinliğe katılmak ve hem de Anadolu Üniversitesi ile böyle bir işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden televizyon kanalının Bölge Koordinatörü Muharrem Esen, “Spora ve sporcuya katkının çok önemli olduğunun farkındayız. Spor ahlakının ve centilmenliğinin çok önemli olduğu günümüz koşullarında sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu ve turnuvada yer alan tüm takımlara başarılar diledi.

Eleme sistemi ile yapılacak olan maçların grupları ise şu şekilde belirlendi:

A grubu: Açıköğretim Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Ulaştırma Meslek Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık Fakültesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

B grubu: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Porsuk Meslek Yüksekokulu, Fen Fakültesi, Turizm Fakültesi, Edebiyat Fakültesi
Kaynak: İHA