14 Şubat Tıp Bayramı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 14 Şubat Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Babaş, mesajında, hükümetin sağlık reformu kapsamında yaptığı yatırımların sağlık sorunlarını büyük ölçüde çözdüğünü ifade etti.

Yapılan modern şehir hastaneleri ve devlet hastanelerinde vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda hizmet aldığını aktaran Babaş, şunları kaydetti:

'Devletin yaşama sebebini insanın yaşamasına bağlayan bir bakış açısıyla yapılan bu büyük sağlık yatırımlarından ilimiz de üzerine düşen payı almaya başlamıştır. Son olarak yapımı tamamlanan ve Kastamonulu hemşehrilerimizin hizmetine sunulan modern devlet hastanemiz bölgesinin en donanımlı hastanelerinden birisi olarak dikkat çekmektedir. Hem doktorlarımız ve sağlık personellerimiz için hem de vatandaşlarımız için son derece modern bir yapıya sahip olan ve fiziki donanımları ile de ön plana çıkan hastanemiz bölgenin sağlık konusunda öncüsü olmamız adına önemli bir adım olmuştur. Bununla birlikte hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın karşı karşıya kaldığı şiddet olaylarını da ayrıca kınıyorum. Bu düşünceler içerisinde toplumumuzun sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.'

Kaynak: AA