Odunpazarı'ndan Çöp Saati Uyarısı

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Daha Temiz ve Yaşanabilir Odunpazarı” için vatandaşların çöp çıkarma saatlerine uyması gerektiğine dikkat çekti.

Odunpazarı'ndan Çöp Saati Uyarısı
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölge sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklar her gün modern araçlarla süpürülüyor. Ekipler ayrıca boş arsalardaki çöp ve molozları da temizliyor. Odunpazarı halkının layık olduğu daha temiz ve ferah bir çevrede yaşaması için özveriyle çalışan Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi ve yağışlardan dolayı artan yoğun talepleri de günlük olarak değerlendiriyor.

2016 yılında 136 bin 706 ton çöp, 9 bin 123 ton inşaat ve moloz atığı toplayan Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bin 376 adet boş arsa, 15 bin 591 sokak, 3 bin 558 cadde ve 4 adet çöp ev temizledi.

Yetkililer, vatandaşların ‘Daha Temiz ve Yaşanabilir Odunpazarı’ için çöplerini sabah 07.00- 09.00, akşam 19.00-21.00 aralarında çıkarmalarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.
Kaynak: İHA