Mezitlili Kadınlar Tiyatroyla Buluştu

İçel‘in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ adlı tiyatro oyununu Atatürk Mahallesi’nde yaşayan kadınlar için sahneledi.

Mezitlili Kadınlar Tiyatroyla Buluştu
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk Mahallesi’nde oturan kadınların tiyatro izleme talebini geri çevirmeyerek, mahallede bulunan 45 kadını Oda Tiyatrosu’nda buluşturdu. Kadınlar, Oda Tiyatrosu’nun pek çok oyun ve dizide rol alan ünlü tiyatrocuları Yaşar Uraslı, Tamer Güven, Başak Karatepe ve Vedat Yalçın’ın rol aldığı ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu izleme fırsatı buldu. Kadınları yalnız bırakmayan Başkan Tarhan da oyunu, CHP İçel Milletvekili Aytuğ Atıcı ile birlikte izledi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan, yaptığı açıklamada, “Başkanımızdan kadınlar için tiyatro talebinden bulunduk. Sağ olsun bizi kırmadı. Mezitli’de yeni açılmış olan Oda Tiyatrosu’na davet etti. Bu daveti üzerine burada bulunmaktayız. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan her konuda bizim yanımızda. Ne zaman bir sorun ve sıkıntımız olduğunda elinden geldiğince yardımcı oluyor. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dei.

Başkan Tarhan da Mezitli halkına değer verdiğini ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiğini söyledi.

Tarhan, “Kadınlarımıza değer veriyoruz. Belediye olarak onların her türlü talebini yerini getirmeye çalışıyoruz. Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan’ın da tiyatro isteğini geri çevirmedik. Kendisinin belirlemiş olduğu 45 kadını tiyatroyla buluşturduk. Atatürk Mahallesi’nin kadın muhtarı Badegül Kaptan da çok çalışkan ve aktif bir muhtarımız. Kendisine göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, ilçe halkımızla Amfi Tiyatro ve Kültür Merkezi projelerimizi yıl sonunda bitirerek, daha modern ve büyük mekanlarda bir araya geleceğiz. Mezitli halkı her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA