Kasap Ve Et Lokantası Tesisi Alev Alev Yandı

Ordu’da bir kasap ve et lokantası tesislerinde çıkan yangında iş yeri alev alev yandı.

Kasap Ve Et Lokantası Tesisi Alev Alev Yandı
Yangın, Ordu’nun Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi eski Ordu karayolu Belice Arapkaşı mevkiinde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kudret Öre’nin işlettiği Arapkaşı adlı kasap ve et lokantası tesislerinde gece yangın çıktı. Alevler bir anda iş yerini sardı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber vererek lokantanın camını kırıp yangını söndürmeye çalıştı. Fatsa Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın güçlükle söndürülürken, iş yeri tamamen yandı.

İş yerinin yanmasından dolayı çok üzgün olduğunu dile getiren Kudret Öre, “Gece geç saatlerde iş yerim yandı. Yakılmasından şüpheleniyorum. Kundaklandı iş yerim. İş yerim olduğu gibi yandı ve kullanılmaz halde. İş yerime yakın bir yerde kız kardeşim oturuyor. Bana haber verdi. İş yerimin yandığını. Tahmini zararım 500 bin liranın üzerindedir. Perişan olduk. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Kazancılı Mahallesi azası Sezai Yeşilyurt ise yaptığı açıklamada, “Gece yangın çıktı. İtfaiyeyi aradık. Ancak itfaiye eski Ordu yolundan meydana gelen heyelandan dolayı yol kapalı olduğundan hemen yangına müdahale edemedi. Uzun zamandır bu yol kapalı durumdu. Biran önce yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Yangının ise neden çıktığı belli değil” diye konuştu.

Yalıköy mahallesi sakinlerinden Günay İnsaf ise, Perşembe ilçesi Medreseönü Mahallesi ile Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi arasında itfaiye aracı bulundurmalarını yetkililerden talep etti.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA