Karataşlı Kız Futbolcular Adana Üçüncüsü Oldu

Karataş Tuzla Ortaokulu kız futbol takımı, il genelindeki okullar arası düzenlenen yıldız kızlar futbol turnuvasında Adana üçüncüsü olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını kazandı.

Karataşlı Kız Futbolcular Adana Üçüncüsü Oldu
Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü‘nün koordinesinde 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen futbol turnuvasında, Tuzla Ortaokulu yıldız kız futbol takımı, final grubundaki son maçında Salbaş Ortaokulu ile karşılaştı. Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut ve şube müdürleri ile çok sayıda davetlinin izlediği final maçında rakibi ile berabere kalan Tuzla Ortaokulu kız futbol takımı, Adana üçüncüsü oldu. Kız futbolcular Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanırken, turnuvada dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Büyük başarıya imza atan yıldız kızlar futbol takımı, Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut eşliğinde, Karataş Kaymakamı Durmuş Gençer’i makamında ziyaret etti. Kaymakamı Gençer, başarılarından dolayı öğrencileri kutlarken, zor şartlarda onlara öğrencilere destek vererek bu seviyeye getiren öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA