İstanbul'daki Terör Saldırısı

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, İstanbul Vodafone Arena Stadı'ndaki terör saldırısında yaralanan çevik kuvvet polisi Orhan Elmalı'yı evinde ziyaret etti.

Manisa'nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İstanbul'da Vodafone Arena Stadı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralanan çevik kuvvet polisi Orhan Elmalı'yı evinde ziyaret etti.

Başkan Selçuk, hain terör saldırısında yaralanan ve Gazi Osmanpaşa Hastanesinde yaklaşık 3 ay süren tedavisinin ardından babaevinde tedavisi devam eden Orhan Elmalı'yı Küpeler Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dilekleğinde bulundu.

'Rabbim, polisimiz Orhan Elmalı’yı sevdiklerine bağışladı' diyen Başkan Selçuk, kendisini tedavi gördüğü hastanede de ziyaret ettiklerini hatırlatarak 'Kardeşimizin hastaneden çıktığını öğrenince kendisini evinde de ziyaret ettik. Zor günlerin ardından Orhan evine gelerek anne ve babasını sevince boğdu. Rabbim, vatan hizmetinde bulunan tüm güvenlik güçlerimizi korusun. Ülkemiz teröre karşı kararlı ve dik duruşunu sürdürmeye devam edecek ve bu topraklarından terör silinecektir. Orhan Elmalı’ya Allah'tan acil şifalar diliyorum.' dedi.

Ziyaretinin kendilerine güç verdiğini belirten polis Orhan Elmalı'nın babası Eyüp Elmalı, 'Hastanede de kendisi bizzat gelerek zor günümüzde yanımızda oldu. Allah razı olsun. Oğlumun tedavisi tamamlandı ve evine döndü. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim ülkemizi terör belasından korusun ve kurtarsın.' diye konuştu.

Ziyarete, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar da katıldı.
Kaynak: AA