Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

'Son dönemlerde ülkemizin istikrarını bozmaya, güvenini sarsmaya çalışan birçok oyuna, tuzağa muhatap oluyoruz. Son günlerde de Avrupa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan gördüğümüz tavra hep birlikte şahidiz' 'İnşallah 16 Nisan'dan sonra bu istikrarı bozamayacaklar, cumhurun geleceğiyle oynayamayacaklar'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Son dönemlerde ülkemizin istikrarını bozmaya, güvenini sarsmaya çalışan birçok oyuna, tuzağa muhatap oluyoruz. Son günlerde de Avrupa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan gördüğümüz tavra hep birlikte şahidiz.' dedi.

Bakan Müezzinoğlu,15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen mitinde yaptığı konuşmada, AK Parti İktidarları döneminde, Türkiye'ye çok şeyler kazandırdıklarını bildirdi.

Ülke genelinde yapılan hizmetlerin yanı sıra Yalova'da da başarılarla, hizmetlerle dolu bir dönem yaşadıklarını anlatan Müezzinoğlu, Türkiye'nin, ulaşımdan sağlığa, ekonomiden turizme bütün alanlarda geliştiğini, büyüdüğünü vurguladı.

Müezzinoğlu, Yalova'nın da Türkiye'nin de yarınlarının daha güçlü olacağına işaret ederek, 'Bütün bu başarıların arkasında siz, milletimiz var. 80 milyon ülke insanının büyük çoğunluğunun AK Parti iktidarı arkasında güçlü durması, güçlü ve istikrarlı bir dönemin başarıları var. Dolayısıyla istikrar başarı için önemli. AK Parti hem başarının hem istikrarın hem de güvenin adresi.' diye konuştu.

- 'Cumhurun geleceğiyle oynayamayacaklar'

Halkın AK Partiye güvendiğine dikkati çeken Müezzinoğlu, şunları ifade etti:

'Son dönemlerde ülkemizin istikrarını bozmaya, güvenini sarsmaya çalışan birçok oyuna, tuzağa muhatap oluyoruz. Son günlerde de Avrupa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan gördüğümüz tavra hep birlikte şahidiz. Bunun için 'yuh'a gerek yok. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birlikte güçlü istikrarlı bir döneme ihtiyacımız var. Bunun için daha güçlü 16 Nisan akşamı 'Evet'e ihtiyacımız var. İnşallah 16 Nisan'dan sonra bu istikrarı bozamayacaklar, cumhurun geleceğiyle oynayamayacaklar. Cumhurbaşkanını seçecek, cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye o muhasır medeniyetler seviyesindeki hedefe inşallah hep beraber yürüyecek.'

Müezzinoğlu, alanı dolduran kalabalığa 'Bu anlamda Yalova hazır mı? Gece gündüz koşmaya 'Evet' mi? Bu anlamda sizlere bugüne kadar AK Parti'ye ve bu milletinin kaderine destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.' diye seslendi.

Kaynak: AA