Boşandığı Eşini Ve Kızını Sokak Ortasında Öldüren Şahıs Yakalandı

Gaziantep’te boşandığı eşini ve kadının yeni kocasından olan 3 yaşındaki çocuğunu sokak ortasında öldüren zanlı yakalandı. Şahıs, oluşturulan özel ekiplerin telefon görüşmesinde ikna edilerek teslim alındı.

Boşandığı Eşini Ve Kızını Sokak Ortasında Öldüren Şahıs Yakalandı
İddiaya göre, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Özgürlük Mahallesinde Elif Yürek (23) eski kocası İ.Ç. (22) ile karşılaşmış, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine ise İ.Ç., belindeki tabanca ile Elif Yürek ve yeni evliliğinden olan 3 yaşındaki Mina’ya kurşun yağdırmıştı. Olayda ağır yaralanan anne ve kızı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olay anında sokakta bulunan Burak Demir (5) ise yaralanmıştı. Olayın ardından geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarını ifadelerine göre İ.Ç.’nin peşine düştü.

Özel ekip oluşturuldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde, anne kızın katil zanlılarının yakalanması için özel ekip oluşturuldu. Şahsın Selimiye Mahallesi 82 Nolu sokakta oturduğunu belirleyen ekipler, eve yaptıkları baskında şahsın olayda kullandığı silahı ele geçiren ekipler, yaptıkları tüm aramalara rağmen İ.Ç.’nin saklandığı yeri tespit edemedi. İ.Ç.’nin evinin yakınlarına ve gidebileceği adreslere pusu atan ekipler, tüm aramalara rağmen şahsın izine rastlayamadı.

Ekipler, yürüttükleri titiz çalışmalarda, şahsın kullanabileceğini belirlenen telefon numarasına ulaştı. Şahsı telefonla arayan polis, şahsın teslim olmasını istedi. Uzun süre şahısla konuşan ekipler, sonunda zanlıyı teslim olması için ikna etti.

Evinin 100 metre ilerisinde teslim oldu

Telefonla yapılan görüşmeler üzerine şahıs, evinin 100 metre ilerisinde bulunan yola geldiğini söyledi.

Evin çevresine pusu atan polis ekipleri, şahsın söylediği yola gelerek, İ.Ç.’yi gözaltına aldı. Şahıs, önce sağlık raporu için hastaneye ardından ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Sorgusu süren şahsın, ifadesinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Kaynak: İHA