Başkan Demirkol Evet Turunu Hafta Sonu Da Sürdürdü

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili başlatılan evet kampanyası çalışmalarını Selahattin Eyyübi Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü.

Başkan Demirkol Evet Turunu Hafta Sonu Da Sürdürdü
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Meclis Üyeleri Emir Elden ve Erdal Deniz ile birlikte Selahattin Eyyübi Mahallesindeki Cumartesi günü kurulan pazar yerine gitti. Mahalle Muhtarı Ali Genç’in de eşlik ettiği gezide Başkan Demirkol, pazar esnafı ve vatandaşlarla görüşerek, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin oylanacağı referandumda neden evet oyu kullanılması gerektiğini anlattı. Görüştüğü kişilere Evet Gazetesi de dağıtan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. Selahattin Eyyübi Mahallesindeki esnafın iş yerlerini de ziyaret Başkan Demirkol, ziyaret ettiği yerlerde belediye çalışmalarıyla alakalı bilgiler de verdi. Demirkol, görüştüğü esnaflardan 16 Nisan referandumu için yürütülen evet kampanyasına destek vermelerini de istedi. Selahattin Eyyübi Mahallesindeki gezisini değerlendiren Başkan Fevzi Demirkol, “Selahattin Eyyübi Mahallemizde, Muhtarımız Ali Genç ve belediye meclis üyelerimizle birlikte semt pazarını ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Vatandaşlarımıza hem 16 Nisanda yapılacak halk oylamasıyla ilgili evet gazetesi dağıttık hem de belediyemizin çalışmalarıyla ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. Bana refakat ettikleri için Mahalle Muhtarımız Ali Genç’e, belediye çalışmalarında beni yalnız bırakmayan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Ali Genç ise, “Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol mahallemizi ziyaret etti. Semt pazarını dolaşıp, vatandaşlarla sohbet etti. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA