Bakan Ağbal Açıklaması 'Türkiye Dostunu Da, Düşmanını Da Gördü'

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Avrupa’da yaşanan olaylar sonrası Türkiye’nin dostunu da düşmanını da gördüğünü belirterek, “Bu anayasa değişikliğinde inşallah hep beraber ‘evet’ diyeceğiz. Evet diyeceğiz ve Türkiye’yi değiştireceğiz” dedi.

Bakan Ağbal Açıklaması 'Türkiye Dostunu Da, Düşmanını Da Gördü'
Maliye Bakanı Ağbal, Edirne 69 Bayburt İli Taşocağı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Lokali’nde hemşehrileriyle buluştu. Ağbal, burada yaptığı konuşmada, “Dün gerçekten hepimizi üzen ama bir taraftan da bu davada bizi yüreklendiren bir hadise oldu. Sayın vekilimizin orada gösterdiği çabalar, gayretler her şeyin üzerinde, takdirin üzerinde. Sayın bakanımıza karşı yapılanlar hiçbir şekilde kabul edilemez. Hep beraber arkadaşlar bunlarla mücadele edeceğiz. Türkiye’nin dostunu da düşmanını da bu olaylar bize gösteriyor. Dolayısıyla burada hepimiz, bulunduğumuz noktada bu davaya katkı vereceğiz. Bu anayasa değişikliğinde inşallah hep beraber ‘evet’ diyeceğiz. Evet diyeceğiz ve Türkiye’yi değiştireceğiz” dedi.

Bakan Ağbal, Edirne ziyaretleri kapsamında 2004 yılında Avrupa Müze Ödülü’nü alan 2. Beyazid Sağlık Müzesi ve Külliyesini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA