ASTOP'tan Ağrı Belediyesine Ziyaret

Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Vali Musa Işın’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

ASTOP'tan Ağrı Belediyesine Ziyaret
Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) Başkanı Saim Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Vali Musa Işın’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. ASTOP yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür eden Işın,”Öncelikli olarak kar yığınları ile çöpleri temizledik. Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çaba göstereceğim. İlk olarak 92 araçla günde 100 bin lira mazot parası harcayarak bin 100 kamyon çöp ve kar taşıyoruz. Her gün 5-6 mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Sokaklarımızı ya asfalt ya da parke taşı ile döşeyeceğiz. Su şebekeleri çürümüş, onları yenileyeceğiz. Elektrik kablolarını yerin altına alacağız. Kısaca sizlerin manevi desteği ile Ağrı halkı için çaba sarf edeceğiz. Bugüne kadar çivi çakılmamışsa bundan sonra çivi çakılacağını da göreceksiniz”dedi.

ASTOP Başkanı Saim Alpaslan ise,”İlk olarak tespit ettiğimiz eksiklikleri raporlaştırarak şahsınıza ulaştıracağız. Size inancımız tam. Bu şehirde vali olarak göreve başladığınız ilk günden bugüne kadar bu halk sizi sevdi ve hep yanınızda oldu. Bu görevi de layıkıyla yapacağınızdan şüphemiz yok. Bizim dualarımız ve desteğimiz sonuna kadar sizin yanınızdadır”diye konuştu.

Kaynak: İHA